Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2009 12:33 - Кое предпочитам – пръдня или кукла Барби - пионерка
Автор: suzetoq Категория: Забавление   
Прочетен: 3920 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 09.02.2009 14:39


 Бате Бойко е толкова непосредствен, че очаквам на следващата пресконференция ако му се яви нужда – да се понадигне на една страна, да пръдне шумно и усмихнато да каже „Оооппаа“ (аналогията е на моя приятелка с инициали НП ;)))  ). След което да продължи нататък.


Аз лично, определено повече предпочитам непосредствеността, дори да е просташка, пред кича (вж предишния ми пост). Знам какво да очаквам някак си... Пък и пръднята се разсейва във въздуха, а кичозните гипсови  и  пластмасови амурчета, светещи мечета и кукли Барби, и след неутронна бомба ще оцелят.


В този смисъл задълбочената демографска дисекция на Бойко Борисов си е една хууубава непресторена и искрена пръдня :

"1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 млн. пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ. Пенсионерите с цялата си глупост ги води носталгията. Викат си: "Едно време на Хаинбоаз какъв хубав проход направихме. Па имаше един Пешо - ехей какъв хубав беше..." Все едно, че ще се върне младостта. Никога няма да се върне младостта. Обаче това си ги води и под строй отиват да гласуват за Станишев. И вие - милион и половина, дето избегахте... „

Пръдня, но нищо повече. И макар че мога да го кажа по по-суфистициран начин, не толкова емоционален, аз мисля същото. Турското население ходи под строй да гласува на всички избори за ДПС. Официалните изборни статистики показват, че избирателите в турските райони гласуват с 99.9 процента за ДПС (едно време за Тодор Живков резултатите бяха 99.6)

Ромското население пък гласува за кебапчета, буркани, 20 лева или в краен случай за едно хубаво напиване. В момента нямам време да търся стари линкове, които доказват това. Пенсионерите пък със сигурност са най-редовните гласоподаватели, за тях гласуването си е събитие, приключение начин да участват в активния живот. Това е много умилно, поне за мен. За съжаление обаче те са си традиционен електорат на партията майка, (С изключение на тези, които живеят в централните части на големите градове, извинявай бабо, за малко да те накисна несправедливо)  и то точно по причините, посочени от анализатора Бойко.

Изброените по-горе групи наистина няма да гласуват за Герб! Така че Бате Бойко нито лъже, нито обижда.

Позиви за повръщане обаче предизвикаха кичозните  изказвания на останалите политически партии:

Волен Сидеров: „Аз прочетох това изявление на г-н Борисов и ако то е достоверно и е казано наистина така, за мен е просто шокиращо отношение на лидер на политическа сила. И то с претенции да управлява. По един такъв не неуважителен, а цинично пренебрежителен начин, да обявява за втора категория хора една цяла социална прослойка, каквато са пенсионерите.(Да, Волен просто е шокиран,  ама за циганите си трае и това също е адски смешно)“ 

Гласът на партията майка – Корнелия Нинова: Досега Борисов имаше един враг - БСП и правителството. В основата на финансова криза, Борисов намери нов враг. Осъждаме подобно поведение и сме информирали наши приятели депутати, които да информират ЕК за изказването на Борисов. Да обявиш половин България за човешки материал е политическо самоубийство... (ех как само им се искаааааааа)

Та на фона на добродушната бойкова пръдня, горните изказвания приличат на кукла Барби пионерка - цена 2 лв.  Или може би  ето на този изрод:
image




Гласувай:
0



1. анонимен - Прегледах няколко поста и статии с ...
06.02.2009 12:54
Прегледах няколко поста и статии с подобно съдържание. Обнадеждаващ е факта, че на повечето хора това действа отрезвяващо, тъй като една група продължават да го дават обидено и по горделив начин, засеганато.
'Матриалът' /оригиналният израз е от едно изказване на Бай Тошо/ е безумно лошо качествен, с овчи мозък, без капка морал, достойнство и отговорност и т.н. Затова електоралния матриал ражда такъв лош политически матриал.
И обидчивостта не е критерий за зрелост, осъзнаване и напредък на масата, сиреч матриала.
Всичко това ми напомня на жалкото хлипане и гордо тупане по косматите ни гърди срещу инсталацията на Черни. Човекът така безпогрешно беше напипал слабото ни място :]
Всички политици, които се напъваха снощи да го опровергават, са безпомощни в лицемерието си да скрият факта, че са продукт на същия лошо качествен материал..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: suzetoq
Категория: Забавление
Прочетен: 169388
Постинги: 15
Коментари: 47
Гласове: 114
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031